fbpx
Butikker


Aftal møde


Garderobeskab-ved-skraavaegge-Rotpunkt

Hvad koster et nyt garderobeskab?

Hos Rotpunkt finder du alt, hvad hjertet kan begære indenfor garderobeløsninger. De fleste ønsker dog at vide: “Hvad koster et nyt garderobeskab?” – helst inden de træffer de helt store beslutninger. Der er dog mange faktorer, der kan spille ind på den samlede pris. Det være sig forskellige valg og tilvalg, der kan have indflydelse på prisen. Her kan bl.a. nævnes:

  • Valg af træsort
  • Valg af størrelse på skabet/skabene
  • Valg af greb/fødder
  • Valg af belysning
  • Valg af farvesammensætning

Vores kunder har uanede muligheder

Når du handler hos Rotpunkt, så plejer vi at sige, at vores kunder har uanede muligheder. Dette er også tilfældet for dig, der ønsker at vide eksempelvis, hvad koster nyt garderobeskab i egetræ eller sort trendy design? Ovenstående valg/tilvalg spiller ind på den samlede pris. Vores professionelle rådgivere står klar til at hjælpe dig med alt lige fra valg af farver, former, materialer og tilbehør – vi laver tilmed gerne et garderobeskab priseksempel på baggrund af de valg, som du har foretaget i løbet af vores dialog omkring dine ønsker.

 

Køb garderobeskab hos Rotpunkt ved hjælp af masser af inspiration fra vores mange spændende udstillingsmodeller. Køb garderobeskabe med kyndig vejledning og rådgiving fra vores erfarne specialister – vi matcher dine garderobeskabs-drømme med slidstærke materialer fra vores populære Greenline Bioboard serie.

Tag en tur forbi én af vores butikker, som du finder rundt omkring i landet og få masser af inspiration til dine næste skabe i altid højeste kvalitet hos Rotpunkt. Vi fører markedets største udvalg af grebsløse elementer samt mere end 300 standardfarver og mange forskellige træsorter – der er bestemt noget, der matcher dine ønsker.