Rotpunkt køkkenvalg
Garderobe

Trendy garderobeskabslåger fra Rotpunkt

Hos Rotpunkt finder du altid et stort og trendy udvalg af garderobslåger i højeste kvalitet og i et væld af farver. Vi har sørget for slidstærke materialer, der tilmed er miljøvenlige og 30% lettere end konkurrerende mærker – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder ud over smarte og funktionelle løsninger til garderoben også alt i bad- og køkkenløsninger.

De mange spændende farvekombinationer og træsorter giver dig næsten uanede muligheder, når det gælder indretning, sammensætning og udsmykning af din nye garderobe. Vi tilbyder intet mindre end:

  • Standardfarver i mere end 300 varianter
  • Træsorter i mere end 26 varianter
  • Markedets største grebsløse udvalg af elementer

Vores professionelle rådgivere står klar til at hjælpe dig med at designe præcis den garderobe, du drømmer om i trendy, slidstærke og ikke mindst funktionelle garderobeskabe af højeste kvalitet fra Rotpunkt.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.