Skydedøre - Vælg mellem 5 forskellige skydedørsmodeller
Rotpunkt tilbehør
Skydelåger

Skydelåger i mange varianter?

Hos Rotpunkt har du mulighed for selv at designe dine skydelåger, så de passer til din stil og din boligindretning.

Er du til den romantiske stil eller til det minimalistiske udtryk?

Hos Rotpunkt tilbyder vi 5 forskellige skydedørmodeller, lige fra den romantiske victorianske RP3 model til det helt klassiske stilrene udtryk i vores RP6 model.

Du kan vælge mellem disse 5 skydedørsmodeller:

  1. RP0 – En feminin profil, der giver et enkelt udtryk. Grebet er smalt og afrundet, hvilket skaber et stilrent look. Lukkegrebet er u-formet og giver et godt greb ved lukning af skabet, trods profilens minimalistiske og beskedne udformning. Findes i Silver.
  2. RP1 – En moderne profil, der giver et minimalistisk look. Ydersiden er udformet med en skrå side, der gør lågen nem at åbne og lukke. Bagsiden af profilen er udformet med ekstra fylde, sådan at der er mere greb ved lukning. Findes i Hvid, Silver og Sort mat.
  3. RP4 – Meget robust profil. Ydersiden er udformet med en afrunding på begge sider af grebet. Den afrundede udformning giver profilen et moderne og stilfuldt look. Leveres med positionsstop og softluk. Findes i Hvid, Silver og Sort mat.
  4. RP6 – En eksklusiv skydedør uden ramme, hvor der kan indfræses greb. Døren er ens på begge sider, hvilket gr den meget egnet til walk-in og rumdeler. Leveres med positionsstop eller softluk. Leveres ikke som skråløsning. Findes i forskellige designfarver.

Er du til sort eller eg eller noget helt andet?

Et bredt udvalg af decorfarver, finér, glas eller spejl fyldninger – giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på din skydedørsløsning. Kombiner gerne farverne på kryds og tværs og indsæt en designfyldning i dine låger, det giver et eksklusivt udtryk til din garderobe

Alt afhængig af hvilken skydedørsmodel du har valgt kan du vælge mellem nedenstående farver:

Front farver

Profiler

Klar til mere garderobe inspiration?

I vores lokalafdelinger (link til find butik) rundt om i landet er du velkommen til at komme forbi og se de forskellige skabe udstillet.  Her har du muligheden for at få vores materialer i hænderne og mærke kvaliteten, inden du beslutter dig.

Kun det bedste er godt nok

Vi bruger kun den bedste kvalitet og alt vores træ er PEFC og FSC certificeret. På den måde har vi altid miljøet og naturen for øje, når vi skaber smukke og unikke løsninger til glæde i din hverdag