fbpx
Butikker


Aftal møde


Kundecase koldning

Julie og Kevins historiske palæ fik nyt køkken

Palæet Fredensborg ligger smukt placeret på toppen af Kolding med udsigt over Koldinghus og fjorden. Det er et sted, der oser af historie og rummer en unik atmosfære, hvor man nærmest kan mærke historiens vingesus. Samtidig er det i dag en bolig, som huser en moderne familie på fem – bestående af Julie og Kevin og deres tre døtre.

En bolig som Palæet Fredensborg stiller store krav til renoveringsprojekter som et nyt køkken, da renoveringen skal ske med respekt for de originale detaljer, men samtidig leve op til de krav og behov en moderne familie stiller til deres hjem. Derfor valgte familien at få hjælp af Rotpunkt Køkken i Kolding, og det er vi meget beæret over.

Se resultatet af renoveringen her.

Køkkenrenovering, nyt køkken case, Koldning

Når antik og det moderne familieliv mødes

Julie og Kevin fortæller, at det var vigtigt for dem at renovere Palæet Fredensborg med respekt for husets originale stil og atmosfære. Samtidig skulle køkkenet leve op til den moderne families hverdag.

Køkkenøen er familiens favorit-spot

Den centrale i køkkenet er køkkenøen. Her samles familien dagligt, hvor samvær, samtaler, lektielæsning, arbejde og madlavning kombineres. Det er familiens favorit-spot, og både voksne og børn nyder tiden her.

Køkkenøen er af serien Memory RI.

Køkken i varme og minimalisme

Kombinerer varme og minimalisme

Kombinationen af varmen fra træet og de stilrene og minimalistiske brune elementer giver køkkenet den rette kombination af det moderne køkken med respekt for det antikke.

Køkkenet er en kombination af Memory RI og Zerox HPL i Clay Dark.

Vi har renoveret huse de sidste 14 år, og vi har altid valgt Rotpunkt på grund af deres høje kvalitet. Selvom køkkenet bliver brugt meget af alle i familien, bliver det ved med at se pænt ud. Træskufferne (både indeni og udenpå) er fantastiske og ser næsten nye ud, selv efter flere års brug. (…) Der er også mange designmuligheder at vælge mellem, og der er altid en masse muligheder for at tilpasse det til dine behov og ønsker.

– Julie og Kevin
Rotpunkt hos Kevin og Julie

Har du en køkkendrøm, der skal gå i opfyldelse?

Hos Rotpunkt tager vi altid udgangspunkt i det enkelte hjem. Vi skræddersyr alle køkkenløsninger og har altid respekt for husets historie og familiens behov. I vores 12 butikker rundt om i landet står vores køkkenkonsulenter klar til at hjælpe jer i mål med jeres køkkendrøm.

 

Der er mange gode minder, men hvis jeg skal vælge et, må det være, da Rotpunkt investerede i at designe køkkenet og sørge for, at alle detaljerne var på plads.

– Julie og Kevin

Køkkenet består af

RI New Forest Oak
Produkt: Memory – WU
Farve Wood
Clay-Dark farve
https://rotpunkt.no/wp-content/uploads/greenline-1.svg https://rotpunkt.no/wp-content/uploads/svanemerket.svg
Produkt: Zerox – HPL
Farve Clay Dark
Clay Dark korpus
Produkt: Køkkenkorpus
Farve Clay Dark

Bliv inspireret af andre

Serie: Power +

Anna og Kims køkkendrøm er gået i opfyldelse

Serie: Power +

Dorte & Michael er i gang med en total renovering af deres hjem

Serie: Power +

Charlottes køkken

Serie: Zerox +

Caroline og Patrick

Serie: Zerox +

Lone og Lars’ køkken – Ét stort køkkenalrum

Serie: Zerox +

Maja og Luca fik nyt drømmekøkken