Rotpunkt køkkenvalg
Velkommen til Rotpunkt København

Oplev en verden af køkkener hos Rotpunkt Køkken i København

I forbindelse med renovering af familiens hus i Charlottenlund i 2014 besøgte Helle de fleste køkken-brands i Danmark og faldt pladask for Rotpunkts kvalitet.

Hos Rotpunkt Køkken København kunne hun få visionen om et snedkerbygget træ-køkken kombineret med en fair pris. At hun så samtidig fik et nyt køkken produceret med bæredygtigt ansvar for miljø og et rendyrket design med stor individualitet, var med til, at det ikke var svært at vælge.

Medarbejderne i Rotpunkt Køkken København trækker på mange års erfaring med at designe lækre køkkener med montage og ikke mindst med et stort kendskab til hvidevarer og bordpladeleverandører.

Rotpunkt Køkken København garanterer høj kvalitet

Leder du efter et nyt køkken i København, der er utroligt smukt, men samtidig har en utrolig høj kvalitet? Så kom forbi Rotpunkt København. Rotpunkt Køkken København er med sin tyske kvalitet og sit nordiske design perfekt til de fleste danske hjem.

Når du besøger Rotpunkt køkkenfirma København, sørger vi for at hjælpe dig med alt finde alt fra den rette indretningsløsning, til bestilling og eventuel montering. Rotpunkt køkkenfirma i København står altid klar med den bedste service og den nyeste viden inden for køkken, bad og bryggers.

Vi rådgiver dig med fokus på netop dine ønsker og behov. På den måde er vi sikre på, at dit  køkken passer til lige netop dine drømme.

Rotpunkt køkkenvalg
Rotpunkt København realiserer din køkkendrøm
- Du finder os på Østerbrogade 160, st., 2100 København Ø
Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
København

Rotpunkt Køkken
Østerbrogade 160, st.
2100 København Ø
21 81 21 17
cph@rotpunkt.dk

Mandag: 11.00-18.00
Tirsdag: 11.00-18.00
Onsdag: 11.00-18.00
Torsdag: 11.00-18.00
Fredag: 11.00-18.00
Lørdag: 11.00-15.00