Nyt køkken i København | Rotpunkt realiserer din køkkendrøm
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt Køkkener i København
Vi glæder os til at se dig i butikken

Dit lokale køkkenfirma i København - vi realiserer din drøm om et nyt køkken

Hvad enten, du drømmer om et samtalekøkken eller bevare rummet i dets originale rammer, så har vi den rette ekspertise til at forene din køkkendrøm med funktionalitet og design. Har du gjort dig tanker om, hvorvidt der skal være siddepladser? En specielt hjørne til kaffemaskinen? Eller måske har du brug for 2 ovne, uden at gå på kompromis med opbevaringspladsen? Rotpunkt er et køkkenfirma med afdeling i København, og vi er den rette sparringspartner til at hjælpe dig med at tage de mange beslutninger. Lad dig inspirere af vores mange moderne køkkenløsninger her.

Når du besøger os i butikken står indehaver, Helle Jensen, klar til at finde den helt rigtige løsning, der passer til dine behov og ønsker. Her kan visionen om et snedkerbygget trækøkken i bæredygtigt design og med fokus på personlighed realiseres inden for dine økonomiske rammer. Vi er en køkkenforhandler med stor faglig stolthed, som vi er passionerede for at designe flotte og funktionelle køkkener ud fra.

Her bliver alle opgaver altid fulgt helt til døren. Det betyder, at vores opgave ikke er færdig, før du er 100% tilfreds med resultatet. Så går du og leder efter et køkkenfirma i København, der har erfaringen og kompetencerne til at føre dine køkkendrømme ud i livet? Hos Rotpunkt Køkkener i København står vi altid klar til at hjælpe. Du kan se et udvalg af vores mange køkkenløsninger her. 

Skal det være bæredygtigt, kan vi tilbyde vores Greenline køkkenserie, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket. Det er dermed ikke en overdrivelse, når vi kalder Greenline køkkenserien for den mest bæredygtige løsning i Danmark.

Vi mener ikke, at det kun skal være muligt at vælge mellem 2 eller 3 køkkenløsninger, da alle har forskellige behov og ønsker for, hvad der udgør et flot og funktionsdygtigt køkken. Derfor tilbyder vi skræddersyet løsninger og snedkerkøkkener, som tilpasses efter køkkenets specifikke mål. Det garanterer en køkkenløsning, der passer perfekt til dit køkkens form og layout, uden at gå på kompromis.

Håndlavede snedkerkøkkener - kvalitet fra inderst til yderst

Mennesker er forskellige, og det samme bør vores køkkener også være. Hos Rotpunkt-køkkenfirma tager vi snedkerkøkkenet skridtet videre med mulighed for at skabe et personligt hjerterum i tidsløse og smukke kvalitetsmaterialer.

Er I på udkig efter et nyt køkken i København? Et snedkerkøkken er en optimal løsning til jer, der ikke ønsker at gå på kompromis med materialer, detaljer og udførelse. Når jeres køkken bliver designet fra bunden, er det muligt at sætte jeres personlige præg på det. Et køkken fortjener at være meget mere end en standardløsning. Det fortjener at blive udformet efter de behov, man har for at føre en funktionel hverdag.

 

Et snedkerkøkken skal kunne vedligeholde dets funktionalitet og samtidig se godt ud i mange år frem. Derfor forhandler vi kun tysk producerede køkkenløsninger i dansk design, hvor fokus er på at skabe et eksklusivt, tidsløst og personligt køkken, som er moderne i mange år frem og kan genbruges i flere generationer. Det er netop her, et snedkerkøkkens kvalitet og eksklusivitet kommer til udtryk. Læs mere om vores snedkerkøkkener her.

Et snedkerkøkken er ikke et, du har lyst til at skifte ud – og det behøver du heller ikke. Det forbliver nemlig moderne, tidsløst og lækkert. Hos Rotpunkt køkkenforhandler i København går vi ekstra langt for vores kunder, så I altid står tilfredse tilbage med et nyt køkken, der lever op til jeres ønsker og behov.

Læs om tidligere kunders oplevelser med os og se deres nye køkken

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Dit erfarne køkkenfirma i København

Når du træder ind i vores køkkenbutik på Østerbrogade, vil du blive mødt af et inspirerende miljø, der udfordrer dig på design og funktionalitet. Vi har stor forståelse for, at det kan være svært at visualisere det helt rigtige køkken på egen hånd. Det er netop her vi kommer ind i billedet. Som køkkenfirma har vi den rette erfaring i branchen og kendskab til de mange muligheder, så udvalget af køkkener, producenter og kompotenter bliver overskueligt.

Som forhandler af køkkener har vi hjulpet mange kunder i København og omegn med at designe et nyt køkken gennem årene, hvor funktionalitet og tidsløst design er i fokus. Med erfaring fra mere end 2000 køkkener har Helle Jensen stort set altid arbejdet med køkkener. Hendes erfaring stammer fra hendes tid hos typehusfirmaer og som ejer af flere køkkenbutikker. Derfor er du altså sikker på at få et kompetent og professionelt køkkenfirma, der sikrer unik kombination, høj funktionalitet og smukt design, når du vælger et køkken fra Rotpunkt Køkkener i København.

Når du besøger os i København, sørger vi for at hjælpe dig med alt finde alt fra den rette indretningsløsning, til bestilling og eventuel montering. Rotpunkt køkkenfirma i København står altid klar med den bedste service og den nyeste viden inden for køkken, bad og bryggers.

Vi rådgiver dig med fokus på netop dine ønsker og behov. På den måde er vi sikre på, at dit  køkken passer til lige netop dine drømme.

Rotpunkt køkkenvalg

Rotpunkt København realiserer din køkkendrøm

- Du finder os på Østerbrogade 160, st., 2100 København Ø
Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
København

Rotpunkt Køkken
Østerbrogade 160, st.
2100 København Ø
31 37 80 06
cph@rotpunkt.dk

Mandag: Lukket
Tirsdag: 11.00-17.30
Onsdag: 11.00-17.30
Torsdag: 11.00-17.30
Fredag: 11.00-17.30
Lørdag: 11.00-15.00
Søndag: Lukket
Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt København