Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i København
Rotpunkt Køkken i København ligger på hjørnet af Østerbrogade og Nyborggade i en smuk fredet ejendom. Her kan du få inspiration til dit nye køkken, hvor individuelle løsninger er i fokus og dine køkken drømme bliver realiseret med stort engagement og indlevelse.

Oplev en verden af køkkener hos Rotpunkt Køkken i København.

I forbindelse med renovering af familiens hus i Charlottenlund i 2014 besøgte Helle de fleste køkken-brands i Danmark og faldt pladask for Rotpunkts kvalitet. Hos Rotpunkt Køkken København kunne hun få visionen om et snedkerbygget træ-køkken kombineret med en fair pris. At hun så samtidig fik et nyt køkken produceret med bæredygtigt ansvar for miljø og et rendyrket design med stor individualitet, var med til, at det ikke var svært at vælge.

Medarbejderne i Rotpunkt Køkken København trækker på mange års erfaring med at designe lækre køkkener med montage og ikke mindst med et stort kendskab til hvidevarer og bordpladeleverandører.

Rotpunkt Køkken København garanterer høj kvalitet

Leder du efter et nyt køkken i København, der er utroligt smukt, men samtidig har en utrolig høj kvalitet? Så kom forbi Rotpunkt København. Rotpunkt Køkken København er med sin tyske kvalitet og sit nordiske design perfekt til de fleste danske hjem. Når du besøger Rotpunkt køkkenfirma København, sørger vi for at hjælpe dig med alt finde alt fra den rette indretningsløsning, til bestilling og eventuel montering. Rotpunkt køkkenfirma i København står altid klar med den bedste service og den nyeste viden inden for køkken, bad og bryggers. Vi rådgiver dig med fokus på netop dine ønsker og behov. På den måde er vi sikre på, at dit  køkken passer til lige netop dine drømme.

Find Rotpunkt Køkken København.

Vi byder dig og din familie velkommen i køkkenbutikken på Østerbrogade 160. Her kan du både se og opleve vores store udvalg af køkkener, bryggers og badeværelser. Du kan ligeledes se vores detaljerede og smarte løsninger, der med garanti vil gøre det nemmere for dig at bruge dit køkken. Besøg Rotpunkt køkkenfirma København og lad dig inspirere af det store udvalg. Vi hjælper gerne dig med at træffe det helt rigtige valg, som du bliver glad for i mange år fremover.

Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
København

Rotpunkt Køkken
Østerbrogade 160, st.
2100 København Ø
21 81 21 17
cph@rotpunkt.dk

Mandag:11.00-18.00
Tirsdag:11.00-18.00
Onsdag:11.00-18.00
Torsdag:11.00-18.00
Fredag:11.00-18.00
Lørdag:11.00-15.00