Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i København
Rotpunkt Køkken i København ligger på hjørnet af Østerbrogade og Nyborggade i en smuk fredet ejendom. Her kan du få inspiration til dit nye køkken, hvor individuelle løsninger er i fokus og dine køkken drømme bliver realiseret med stort engagement og indlevelse.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Velkommen til Rotpunkt Køkken.

I forbindelse med renovering af familiens hus i Charlottenlund i 2014 besøgte Helle de fleste køkken brands i Danmark og faldt pladask for Rotpunkt’s kvalitet. Her kunne hun få visionen om snedkerbygget træ køkken mixet med en fair pris. At hun så samtidig fik et køkken produceret med bæredygtigt ansvar for miljø og et rendyrket design med stor individualitet var med til at det ikke var svært at vælge.
Medarbejderne i butikken kan trække på mange års erfaring med at designe lækre køkkener, med montage og ikke mindst med et stort kendskab til hvidevarer og bordplade leverandører.

Nyt køkken København i høj kvalitet

Leder du efter et nyt køkken, der er utroligt smukt, men samtidig har en utrolig høj kvalitet? Så kom forbi Rotpunkt i København. Rotpunkt er med sin tyske kvalitet og sit nordiske design perfekt til de fleste danske hjem. Når du besøger os i butikken, så sørger vi for at hjælpe dig med alt fra det rigtige valg til bestilling og eventuel montering. I butikken på Østerbro, står vi altid klar med den bedste service og den nyeste viden indenfor køkken, bad og garderobe. Vi rådgiver dig med fokus på netop din bolig og dine behov. På den måde er vi sikker på, at du får det optimale køkken, som passer til dine drømme.

Find dit nye køkken fra Rotpunkt.

Vi byder dig og din familie velkommen i butikken på Østerbrogade 160. Her kan du se og opleve vores store udvalg af køkkener, garderober og bad. Du kan ligeledes se vores smukke detaljer og smarte løsninger, der med garanti vil gøre det nemmere for dig at bruge dit køkken. Kom ind i butikken og lad dig inspirere af det store udvalg. Vi hjælper gerne dig med at træffe det helt rigtige valg, som du bliver glad for i mange år fremover.

Dine kontakter i butikken

Helle Jensen
helle@hausandhoney.dk
21 81 21 17

Rotpunkt butik
København

Rotpunkt Køkken
Østerbrogade 160, st.
2100 København Ø
21 81 21 17
cph@rotpunkt.dk

Mandag:11.00-18.00
Tirsdag:11.00-18.00
Onsdag:11.00-18.00
Torsdag:11.00-18.00
Fredag:11.00-18.00
Lørdag:11.00-15.00
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.