fbpx
Butikker


Aftal møde


køkken i new nordic

Nordisk køkken: 3 tips til at skabe et New Nordic køkken

Et nordisk køkken design er et populært køkkenvalg hos Rotpunkt. Stilen er kendetegnet ved at invitere naturen ind og valg af lyse materialer og farve. Ny nordisk køkkenstil fokuserer på funktionalitet, minimalisme og brug af naturlige materialer. Drømmer du om et køkken i nordisk stil? Her får du nogle tips til at skabe et New Nordic køkken.

Få inspiration til den nordiske køkkenstil i Rotpunkts showrooms

I vores showrooms i hele landet kan du se vores mange køkkenmuligheder inspireret af den nordiske stil. Vores køkkenkonuslenter hjælper dig med at sammensætte dit Rotpunkt køkken i New Nordic Style.

Nordisk køkken fra Rotpunkt - City Nature Oak White
  • Rotpunkt køkkenvalg

Se vores City Nature Oak – Et lyst køkken i nordisk stil

City Nature Oak i lys laminat – et smukt, praktisk og oplagt køkkenvalg inden for new nordic køkkenstil.

1. Farvevalg inden for New Nordic køkken

Den nordiske stil er kendetegnet ved en lys og neutral farvepalet. Farveskemaet består blandt andet af de neutrale og naturlige farver som grå, beige, brun og hvid. Der kan også være elementer af blå og grøn, som repræsenterer naturen i form af havet og skoven. Farverne skaber balance og kan matches med greb, armatur og hvidevarer i sort eller metal for at give kontrast.

 

Nordisk køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Se vores Zerox FX Beige Arizona – Materialer og farver fra New Nordic Style

Zerox FX Beige Arizona består af lyse elementer og smukke paneler i valnød, der giver en rolig atmosfære og et moderne udtryk inspireret af New Nordic Style.

2. Materialevalg i det nordiske køkken

I det nordiske køkken investeres den rå natur ind, og det afspejler sig også i materialerne, der er kendetegnet ved New Nordic køkken design. Træ, keramik og stål er særlige populære materialer. Træ kan fx anvendes til køkkenskabene i kombination med de neutrale farver, der er i farvepaletten inden for New Nordic, og keramik kan anvendes som bordplade. Generelt er overfladerne og teksturerne i et nordisk køkken inspireret af naturen, hvilket også giver en rolig og behagelig oplevelse af i køkkenrummet.

new nordic style
  • Rotpunkt køkkenvalg

Nordisk køkken med køkkenø og uden fedtfingre på lågerne

Et køkken med køkkenø med vores HPL XT fronter med anti-fingeraftryk belægning i Beach Grey kombineret med Memory RI i New Forest kombinerer alle elementerne fra den nordiske stil.

3. Funktionaliteten er i fokus

Det centrale i det nordiske køkken er ikke kun designet, farver og materialer. Køkkener designet i New Nordic stil prioriterer funktionalitet over alt andet. Hos Rotpunkt har vi en lang række funktionelle og skræddersyede løsninger inspireret af den nordiske stil, herunder: