fbpx
Butikker


Aftal møde


Medarbejdere Rotpunkt København

København
Østerbrogade 160, st.
2100 København
Åbningstider
Tirsdag: 11:00 – 17:30
Onsdag: 11:00 – 17:30
Torsdag: 11:00 – 17:30
Fredag: 11:00 – 17:30
Lørdag: 11:00 – 15:00

Dit lokale køkkenfirma i København – vi realiserer din drøm om et nyt køkken

Hvad enten du drømmer om et samtalekøkken eller om at bevare rummet i dets originale rammer, så har vi den rette ekspertise til at forene din køkkendrøm med funktionalitet og design. Har du gjort dig tanker om, hvorvidt der skal være siddepladser? Et specielt hjørne til kaffemaskinen? Eller måske har du brug for to ovne, uden at gå på kompromis med opbevaringspladsen? Rotpunkt er et køkkenfirma med afdeling på Østerbro i København, og vi er den rette sparringspartner til at hjælpe dig med at tage de mange beslutninger.

Kontaktpersoner

Helle Jensen, køkkenbutik København Helle Jensen Indehaver
Edith Davis, assistent Edith Davis Assistent
Anders Andersen, Rotpunkt København Anders Andersen Køkkenkonsulent

Når du besøger os i butikken står indehaver, Helle Jensen, klar til at finde den helt rigtige løsning, der passer til dine behov og ønsker. Her kan visionen om et snedkerbygget trækøkken i bæredygtigt design og med fokus på personlighed realiseres inden for dine økonomiske rammer. Vi er et køkkenfirma i København med stor faglig stolthed, som vi er passionerede for at designe flotte og funktionelle køkkener ud fra.

Her bliver alle opgaver altid fulgt helt til døren. Det betyder, at vores opgave ikke er færdig, før du er 100% tilfreds med resultatet. Går du og leder efter en køkkenforhandler, der har erfaringen og kompetencerne til at føre dine køkkendrømme ud i livet? Hos Rotpunkt Køkkener i København står vi altid klar til at hjælpe.

Skal det være bæredygtigt, kan vi tilbyde vores Greenline køkkenserie, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket. Det er dermed ikke en overdrivelse, når vi kalder Greenline køkkenserien for den mest bæredygtige løsning i Danmark.

Vi mener ikke, at det kun skal være muligt at vælge mellem to eller tre køkkenløsninger, da alle har forskellige behov og ønsker for, hvad der udgør et flot og funktionsdygtigt køkken. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger og snedkerkøkkener, som tilpasses efter køkkenets specifikke mål. Det garanterer en køkkenløsning, der passer perfekt til dit køkkens form og layout uden at gå på kompromis.

Håndlavede snedkerkøkkener – kvalitet fra inderst til yderst

Er I på udkig efter et nyt køkken i København? Mennesker er forskellige, og det samme bør vores køkkener også være. Hos Rotpunkt-køkkenfirma tager vi snedkerkøkkenet skridtet videre med mulighed for at skabe et personligt hjerterum i tidsløse og smukke kvalitetsmaterialer.

Et snedkerkøkken kan være en optimal løsning til jer, der ikke ønsker at gå på kompromis med materialer, detaljer og udførelse. Når jeres køkken bliver designet fra bunden, er det muligt at sætte jeres personlige præg på det. Et køkken fortjener at være meget mere end en standardløsning. Det fortjener at blive udformet efter de behov, man har for at føre en funktionel hverdag.

Et snedkerkøkken skal kunne vedligeholde dets funktionalitet og samtidig se godt ud i mange år frem. Derfor forhandler vi kun tysk producerede køkkenløsninger i dansk design, hvor fokus er på at skabe et eksklusivt, tidløst og personligt køkken, som er moderne i mange år frem og kan genbruges i flere generationer. Det er netop her, et snedkerkøkkens kvalitet og eksklusivitet kommer til udtryk

Et snedkerkøkken er ikke et, du har lyst til at skifte ud – og det behøver du heller ikke. Det forbliver nemlig moderne, tidløst og lækkert. Hos Rotpunkt køkken forhandler i København går vi ekstra langt for vores kunder, så I altid står tilfredse tilbage med et nyt køkken, der lever op til jeres ønsker og behov.