Åben op for køkkenet med en smart og funktionel køkkenø
Rotpunkt køkkenvalg
En Ø i køkkenet

Køkkenø – plads til livet

For rigtig mange familier er køkkenet det naturlige samlingspunkt i hjemmet.

Her finder mange aktiviteter sted i løbet af dagen, og derfor skal dette rum også kunne opfylde mange funktioner. Med en køkkenø udvides mulighederne for det sociale samvær. Rummet får et naturlig omdrejningspunkt, samtidig med at det opfylder en række praktiske funktioner. Det kan på samme tid også fungere som et bindeled mellem køkken og spisestue, da det åbner op ud i rummet og skaber den naturlige overgang.

Keramik køkken

Keramik køkken

Den klassiske køkkenø med spiseplads kræver selvfølgelig en vis mængde plads. For at få den optimale effekt ud af selve kogeøen anbefales det, at man har god plads rundt om. Men selv med et lille køkken tilbyder Rotpunkt individuelle løsninger, der åbner op for selve indretningen af køkkenet og skaber det sociale samlingspunkt omkring et ø køkken.

Grønt køkken

Grønt køkken

Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken i Urban Wild Oak og Stone
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Sort
Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken med låger i træ.


Funktioner for en kogeø?

Om du ønsker mere plads og gerne vil åbne op ud i rummet for at skabe fornemmelsen af et større køkken. Eller du har brug for de praktiske funktioner i at få mere bordplads og opbevaring, så er en køkken kogeø et rigtig godt valg.

Vi tilbyder mange forskellige udgaver, hvor der er tænkt ud over de traditionelle løsninger. Er det fx planen, at familien skal samles om køkkenøen for at spise, er det ikke nødvendigt med installation af vask eller kogeplader. Det gør det også muligt at installere hjul på selve køkkenøen, så den kan flyttes rundt alt efter behov. En smart og fleksibel løsning der kan tilpasses individuelle behov i hverdagen.

Lille køkkenø – ikke noget problem

Selv om det anbefales at have et køkken af en vis størrelse, for at installere den klassiske køkkenø. Så tilbyder vi også flere løsninger, der gør sig godt i det lille køkken og skaber mere rum til samvær og fordybelse.

Netop i det lille køkken kan der være brug for ekstra bordplads og opbevaring, og her kan de flytbare moduler  være lige den løsning, man står og mangler, da det åbner op for en masse muligheder.

Her laves de enkelte moduler selvfølgelig efter de kogeø mål, som passer med den plads, du har til rådighed. Får du den forkerte køkkenø størrelse med hjem, kan det nemlig hurtigt få køkkenet til at virke endnu mindre, end det i virkeligheden er.

Få plads til de gode samtaler i et køkken med kogeø

Når der er plads til samvær, er der også plads til alle de gode samtaler og stunder med grin og leg. Samtidig skal køkkenet opfylde en række praktiske funktioner, hvorfor det også er vigtigt, at du tænker forskellige arbejdsstationer ind i din køkkenplanlægning.

Vores professionelle personale står klar med råd og vejledning til den optimale indretning i dit kommende køkken. Ønsker du at passe en køkkenø ind i dit nye køkken, hjælper vi med kreative løsninger til at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Besøg vores lokale afdelinger

Ønsker du mere inspiration, finder du Rotpunkt rundt om i hele Danmark. Vi har flere lokalafdelinger i de større danske byer, og her bydes du ind, så du kan komme og opleve de fantastiske materialer og udstillede modeller. For på den måde at komme tættere på din drøm af et køkken.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes