Moderne, smukke og smarte køkkener fra Rotpunkt
Rotpunkt køkkenvalg
Moderne køkkener

Det moderne køkken i dagens Danmark

Et køkken handler ikke længere kun om at lave mad.

Det er blevet til så meget mere, og valgmulighederne er rige. Moderne køkkener indeholder for eksempel især det sociale perspektiv, hvor hele familien kan samles i ét rum. Både til at spise selve aftensmaden, men især også for at hygge og have kvalitetstid sammen. Derudover er mulighederne så omfattende, at der ikke findes én bestemt stil. Det er i høj grad også trenden for nutidens køkkener, og noget vi går højt op i. For os handler det om, at der også er et kvalitetskøkken til dig og din familie. Med andre ord behøver et nyt køkken ikke være en “one fits them all” løsning, men derimod en personaliseret løsning, som passer dig og din families behov, smag og ikke mindst stil.

Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Terragrey Black Line
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Sort


Sådan ser det moderne køkken ud

I år er et godt år for smukke køkkener, og vi følger naturligvis med. Derfor får du uanede muligheder med Rotpunkt køkkener. Nogle af de trends vi ser for tiden, er for eksempel det rustikke køkken, som møder det moderne. Det giver en utrolig spændende kontrast, som med garanti får dig og din familie til at bruge køkkenet endnu mere. Selvfølgelig gælder det for alle år, at enkelthed ofte er en kvalitetsgaranti. Omvendt kan det simpelthen hurtigt blive for enkelt, og så falder princippet hurtigt til jorden. Derfor gælder det, som med så mange andre ting, at det altid er en balancegang i forhold til, hvor enkelt dit køkken skal være. Trenden er nemlig også, at farver og godt design skal være med til at inspirere madlavningen og ikke mindst være med til at katalysere hyggen. Hvis dit køkken er for enkelt, for eksempel kun hvidt, så kan det rent faktisk være med til at fjerne det hyggelige aspekt.

Sagt på en anden måde er det altså svært at finde frem til en skabelon, som passer alle. Derfor foreslår vi, at du og din familie taler med én af vores professionelle rådgivere i én af vores landsdækkende lokalafdelinger. På den måde kan i sammen finde frem til den helt perfekte løsning, og i kan se de mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver, som vi tilbyder uden merpris. Vi tror nemlig på, at du finder frem til det rette køkken, når du er i et inspirerende miljø. Billeder kan sige rigtig meget, men når du og din familie kan føle og se køkkenet i levende live, giver det et helt andet perspektiv.

Få et smart moderne køkken med hjælp fra Rotpunkt

Udover at tilbyde selve køkkenet, så hjælper vi også med inventar og hvidevarer. Derfor er vi eksperter i, hvordan du får et køkken som følger tidens trends, men som på samme tid er smart med de nyeste funktioner og hvidevare. Vi tror på, at et kvalitetskøkken først er kvalitet, når der er tænkt på hver enkelt detalje, helt ned til hvordan for eksempel køkkengrebet skal være.

Grøn er det nye sort

For os er et smukt køkken, ikke kun det du ser, men også det som ligger bagved. Derfor bruger vi Greenline Bioboard, som er en miljøvenlig produktion. Det sikrer dig nemlig et køkken med hjertet på det rette sted.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes