Skab personlighed og stil i køkkenet ved brug af farver

Skab personlighed og stil ved brug af farver

Tør du skifte det traditionelle, hvide køkken ud?

Hvidt har traditionelt set været det oplagte og sikre valg for mange, når farven til køkkenet skulle vælges. Den hvide farve har været populær gennem de sidste mange år. På det seneste er køkkener i farver dog begyndt at vinde mere frem. Blandt andet fordi nogle er trætte af de hvide køkkener, som for dem fremstår kedelige og kliniske.

Mange har fået øjnene op for de muligheder og fordele, som et køkken i farver besidder. I virkeligheden er et farvet køkken jo også et vidt begreb og dækker i princippet både over snedkerkøkkener, køkkener i alskens træsorter og materialer i farver. Farvede køkkeners udtryk afhænger desuden af køkkenets stil. Derfor er det en god anledning til at lege med forskellige stilarter i kombination med forskellige farvemuligheder.

Flere farver - flere muligheder

Brugen af farver i køkkenet forstærker derfor muligheden for at få et smukt, eksklusivt og ikke mindst personligt køkken. Nogle forbinder desuden et farvet køkken med sort eller meget mørket nuancer. Dette er bestemt også en populær mulighed, men et farvet køkken behøver dog ikke at være ensbetydende med et mørkt køkken.

Bliver man træt af et farvet køkken? På denne side har vi samlet en række eksempler på farvede køkkener som inspiration til hvordan dit drømmekøkken kan komme til at tage sig ud, så du bliver glad for det i mange år. Vi håber du finder noget, der falder i din smag.

Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Rotpunkt detaljer
Lyse jordfarver
Et populært valg inden for køkkener er afdæmpede jordfarver. De lyse og varme farver som vist her skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Lyse jordfarver er derfor et oplagt valg for dem der er trætte af hvide køkkener, men som ikke ønsker et køkken i mørke eller stærke farver.

Kom tæt på det gode håndværk

Hvis kvaliteten skal være i top, og designet skal se udfoldes præcis, som du drømmer om, er en skræddersyet køkkenløsning lavet af bæredygtige mateiraler værd at investere i.

Hos Rotpunkt Køkkener specialiserer vi os i skræddersyede køkkenløsninger, der fokuserer på bæredygtige, tidsløse og funktionelle design.

Bliv inspireret af de mange muligheder – Du finder os i:

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken, der er designet helt efter dine drømme, ønsker og behov.