Flotte køkkener i moderne design.

Rotpunkt køkkeninventar findes i mange forskellige modeller og farver. Et lækkert kvalitets køkken fra Rotpunkt kan være både malet højglans eller mat i mange forskellige farver – inklusiv alle RAL farver. Rotpunkt findes naturligvis også i laminat farver og i træ.

Ønsker du et moderne Rotpunkt køkken, kan du vælge både et grebsfrit  med metalskinne eller skinne malet eller i samme materiale som skabet. Der findes naturligvis også mange flotte greb, hvis du gerne vil have et greb. Når du køber et moderne køkken hos rotpunkt, køber du et køkken hvor der er fokus på kvalitet, design og funktionalitet. Vores køkkener er fyldt med smarte detaljer og gode materialer. Det er nogle af kendetegnene ved vores produkter.

Køkkenet er for mange familier omdrejningspunktet i en hektisk hverdag og der bliver brugt mange timer i køkkenet, derfor skal man altid vælge med omtanke og sikre sig at man får et køkken som man er glad for i mange år fremover. Vil du gerne høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så er du meget velkommen til at kontakte os her på siden eller komme forbi en af vores butikker.

Sherwood Black / Splendid Oak.

 

City Nature Oak / Iron Brown Steel.

 

City Nature Oak / Class Black.

 

Sherwood Park / Terragrey.

 

Marble / Brown leather.

 

Ergo Pastel Smoke.

Højskabe i Jewel Pearl Chrome

Leaf Eucca Mocca.

Med Ø i Iron Blue Steel

Splendid old wild oak.

Finer front grebsfri fra vores nye rustikke træsortiment, fås i flere farver.

Power MX Bronze.

Fra vores nye metallic serie. Findes også i kobber, zink og silver. Mat og højglans malet.

Smala bardolia.

Ny super træramme låge. Overskabe fra vores metallic serie.

Zerox HPL Grigio.

Mat højtrykslaminat fås i 5 farver.