Rotpunkt garderobevalg
Garderobe

Sammensæt dit nye garderobeskab ud fra egne ønsker

Plads til opbevaring og de rigtige løsninger, når det kommer til at få plads til det hele, er et vigtigt punkt, når man skal vælge en ny garderobe.

Men her giver vi dig muligheden for at sætte dit eget personlige præg på en individuel løsning og skabe den garderobe, som rent faktisk ender at udfylde alle de funktioner, du har efterspurgt.

Hos Rotpunkt tilbyder vi at sammensætte dit nye garderobeskab på mål, således at du får en individuel løsning, der passer udelukkende til din bolig. På den måde bliver al plads udnyttet, og man står ikke lige pludselig med nogle dumme hjørner eller mellemrum, hvor man ikke rigtig udnytter pladsen. Samtidig har du også muligheden for at vælge imellem et bredt udvalg af forskellige materialer. Således at du kan sammensætte et unikt look på dit kommende skab.

Vores professionelle løsninger er lavet til at skabe tilfredse kunder. Derfor går vi også langt for den rigtige løsning, og vores mål er, at det at købe en garderobeløsning hos os skal være en positiv oplevelse hver gang.Uanede garderobeløsninger med et personligt touch

For at give dig en fornemmelse af, at det er dit unikke garderobeskab, du er i gang med at designe. Så har vi en lang række valg, som du skal foretage for at sammensætte den helt rigtige løsning. Her tilbyder vi blandt andet mere end 300 standardfarver. På den måde kan du passe dit skab ind, uanset hvilke omgivelser det skal stå i.

Derudover tilbyder vi også 26 forskellige korpusfarver uden merpris. Det er blandt andet den lille ekstra detalje, som er med til at give dig følelsen af luksus og kvalitet, og som vil skabe en wauw-effekt, når du åbner skabet.

Spar plads med de smarte garderobe skydedøre

Rotpunkt tilbyder markedets største grebsløse udvalg. Rigtig mange foretrækker en løsning med skydedøre i stedet for almindelige låger med greb, da det også er langt mere pladsbesparende. For ikke at tale om rengøringsvenligheden der er i ikke at have nogen greb på sit skab.

De individuelle løsninger kan du selvfølgelig få hjælp og rådgivning til at vælge, når du kommer så langt i processen.

Vælg det rigtige garderobeskab

For at vælge det rigtige garderobeskab, så skal du også have en god ide om den garderobe indretning, du vil have. Her skal du tænke på dine behov, og hvad du tidligere har været glad for at have i et garderobeskab.

Har du brug for meget plads til bøjler, vil du hellere have tingene ligger i skuffer, og hvor bredt og højt er det praktisk at skabet er. Der er mange ting at tage stilling til. Derfor står vores uddannede personale selvfølgelig også klar med gode råd og vejledning til at hjælpe dig hele vejen igennem designprocessen.

Det store spørgsmål om garderobeskab og opbevaring

Når du designer dit eget garderobeskab, så skal du selvfølgelig være sikker på, at det indeholder plads nok til opbevaring af alle dine ting. Dog tilbyder Rotpunkt en lang række kreative løsninger, som du kan benytte dig af for at skabe mere plads i skabet. Det er også løsninger som disse, der er med til at give dig følelsen af at få noget ekstra med hjem, når du vælger vores løsninger.

Vores uddannede personale vil kunne rådgive dig i, hvor meget plads du har brug for, da det for nogen kan være lidt svært at forholde sig til.

Hent masser af garderobeskab inspiration her på siden

På siden her har vi samlet masser af inspiration til dit kommende garderobeskab. I vores lokalafdelinger rundt om i landet er du også velkommen til at komme forbi og se de forskellige skabe udstillet. Her har du muligheden for at få vores materialer i hænderne og mærke kvaliteten, inden du beslutter dig.

Vi bruger kun den bedste kvalitet og alt vores træ er PEFC og FSC certificeret. På den måde har vi altid miljøet og naturen for øje, når vi skaber smukke og unikke løsninger til glæde i din hverdag.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme og dine vildeste fantasier.