Skræddersyet garderobe fra Rotpunkt - Se det store udvalg
Rotpunkt garderobevalg
Garderobe

Kunne du tænke dig en garderobe, som ingen andre?

Få masser af plads til opbevaring med en skydedørsgarderobe fra Rotpunkt.

Et garderobeskab har mange funktioner. Her opbevares dine kjoler og skjorter og måske skal der også være plads til sportstøjet og weekendtasken.

Udnyt pladsen optimalt

Har du mest tøj på bøjler eller bruger du mest hylder til dit tøj. Med en Rotpunkt garderobe tilpasses garderobeskabet så det passer til dine behov for opbevaring. Det er derfor vi kalder vores skabe for skræddersyede garderobeskabe.

Skydedørsskabe på mål

Rotpunkt garderober med skydedøre produceres efter mål, så det passer præcist til dit hjem – og kun dit.

Vi lever af tilfredse kunder

Vores professionelle løsninger er lavet til at skabe tilfredse kunder. Derfor går vi også langt for den rigtige løsning og vores mål er, at det at købe en garderobeløsning hos os skal være en positiv oplevelse hver gang.

Rotpunkt køkkenvalg
Eksklusivitet, funktionalitet og designmæssigt mod
Uanset hvor i hjemmest, du har brug for opbevaring, giver Rotpunkts unikke skydedøre dig løsningen. En løsning som ingen andre.


Klar til mere garderobe inspiration?

I vores lokalafdelingerrundt om i landet er du velkommen til at komme forbi og se de forskellige skabe udstillet. Her har du muligheden for at få vores materialer i hænderne og mærke kvaliteten, inden du beslutter dig.

Kun det bedste er godt nok.

Vi bruger kun den bedste kvalitet og alt vores træ er PEFC og FSC certificeret. På den måde har vi altid miljøet og naturen for øje, når vi skaber smukke og unikke løsninger til glæde i din hverdag.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme.