Rotpunkt tilbehør
Garderobe fra Rotpunkt

Rotpunkt garderobe der passer præcis til dit hjem.

Design

Rotpunkt leverer smarte løsninger, du ikke ser andre steder. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver og træsorter – og bestemmer naturligvis selv designet på din garderobe.

Kvalitet

Dansk kvalitet og design. Hos Rotpunkt har vi blik for design og kvalitet. Det sikrer dig et produkt, du både bliver glad for at bruge og kigge på.

Funktionalitet

En garderobeløsning fra Rotpunkt giver dig op til 50 % mere opbevaringsplads. Det kan vi gøre, fordi hvert enkelt skab er unikt og laves efter mål. På den måde udnytter vi pladsen optimalt, og du slipper for spildte kvadratcentimetre og uskønne standardløsninger.

Helhedsfornemmelse

En garderobe med skydedøre er med til at skabe sammenhæng i din indretning. Men fokus på hjemmets stil og en sikring af gennemgående farve- og materialevalg, kan Rotpunkt hjælpe dig med at få ro og harmoni i hjemmet.

Eksklusivitet

Hos Rotpunkt går vi ikke på kompromis. Vi tilbyder smagfuld og anderledes luksus, som du ikke får andre steder. Og det er på dine præmisser. Du får det, som du vil have det – eksklusivt tilpasset dine behov.

Enkelhed – hele vejen

Det er enkelt at få et garderobeskab fra Rotpunkt. Vi rådgiver dig i butikken, måler op, leverer og monterer. Du skal bare bestemme dig for, hvordan du vil have dit skab til at se ud.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.