Rotpunkt køkkenvalg
Garderobe

Praktiske indbygningsskabe garderobe flot design

Hos Rotpunkt finder du et væld af elegante og ikke mindst praktiske løsninger indenfor indretning af garderober. Vi tilbyder bl.a. markedets største udvalg af grebsløse skabe og tilbyder endvidere:

  • Skabe i mere end 300 standardfarver
  • Skabe i mere end 26 træsorter

Der er noget for enhver smag, enhver garderobe og ikke mindst enhver pengepung, når du handler din nye garderobeløsning hos os. Er du på udkig efter praktisk indbygningsskab garderobe design, der holder, så er vi den helt rette løsning.

Vi producerer med tysk grundighed og både PEFC og FSC certificering, så du til hver en tid kan vide dig sikker på kvaliteten. Her får du kvalitet for alle pengene uanset, hvilken form for designer garderobe du vælger.

Du finder vores professionelle team af garderobe-, bad- og køkkenspecialister rundt omkring i butikker i hele landet.

Rotpunkt køkkenvalg
Op til 50% mere opbevaringsplads
Rotpunkt's løsninger skabes eksklusivt til dit hjem. Derfor kan vi udnytte pladsen optimalt.
Rotpunkt tilbehør
Drømmen om luksus
Fuldend dit soveværelse med et lækkert garderobeskab, der giver en følelse af gennemført luksus i hjemmets mest personlige rum.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.