Nyt bryggers fra Rotpunkt i høj kvalitet og lækkert design

Bliv inspireret til et nyt bryggers

Gør dit bryggers til en del af husets identitet

Hos Roptunkt mener vi, at dit bryggers fortjener samme behandling som resten af huset. Derfor står vi altid klar med en lang række smarte og kreative løsninger, der giver dig det funktionelle og personlige bryggers, du altid har drømt om.

Med vores store udvalg af kombinationsmuligheder har du mulighed for at indrette efter rummets specifikke mål.

Et bryggers skal leve op til mange praktiske funktioner:

  • Vaske og tørre tøj
  • God plads til opbevaring
  • Nem at holde rent

Derudover skal det også passe til dine behov og boligens generelle stil. Alt dette har vi med i vores tanker, når vi præsenterer dig for, hvordan vi kan hjælpe med at bygge dit nye bryggers. Vores fokus på individuelle ønsker og drømme er nemlig, hvad der gør, at et bryggers fra Rotpunkt skiller sig ud fra andre.

Få en snak med en garderobeekspert

Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine garderobedrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Trods få kvadramter at gøre godt med, sætter det ingen begrænsninger for at få opført det bryggers, du drømmer om. Hos Rotpunkt er vi specialister i indretning af alle slags bryggers. Her får store som små rum, skråvægge eller andre ønsker om specielle mål samme detaljerede behandling.

Med markedets største lager af bryggers i grebsløse kombinationer og mere end 300 standardfarver er du sikker på at finde en løsning, der lever op til dine behov for et lækkert og funktionelt lille bryggers uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I samråd med vores erfarne medarbejdere kan dit lille bryggers uden tvivl blive det perfekte bryggers. Vi rådgiver og vejleder dig til de bedste løsninger , så du får indkapslet dine drømme om et smart, personligt  og funktionelt køkken.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.

Din badeværelsesdrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt badeværelse, der er designet helt efter dine drømme og vildeste fantasier.