Rotpunkt butik
Find dit nye køkken i Brovst.
Vores butik ligger som Shop-in-shop i Garant Brovst. Kom ind og oplev en anderledes køkkenbutik, hvor smarte løsninger og lækre detaljer er i fokus. Vores butik er skabt ud fra ønsket om, at du skal finde lige netop det, du drømmer om i dit næste køkken, bad eller garderobe.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Velkommen til Rotpunkt køkken Brovst

Brovst ligger i Nordjylland og er en mindre by, nok bedst kendt for Drømmekage og den smukke hovedgård Bratskov. I Brovst finder du også Rotpunkt, der hver dag sørger for at nordjyderne kan få holdbare, smukke køkkener i et tidløst design. Hos Rotpunkt finder du et stort udvalg af køkkener, baderum og garderober i flere forskellige designs, der alle har detaljer og inkorporerede løsninger, der giver dig en nemmere hverdag. Det betyder, at du hos Rotpunkt finder netop det nye køkken, som både vil passe ind i dit hjem, men også passe til din families behov.

Få det køkken du drømmer om

Når du vælger et Rotpunkt køkken, så vælger du samtidig et utroligt holdbart og slidstærkt køkken. Produceret i Tyskland og designet efter danskernes hjem, giver dig det bedste køkken, bad eller garderobe. Kom på besøg i butikken i Brovst, hvor vi byder dig velkommen med god service og inspiration. Vi forstår at rådgive dig, således du får det køkken, som du fortjener. Kig forbi butikken på Merkurvej i Brovst og gå på opdagelse i vores mange spændende og smarte løsninger.

Dine kontakter i butikken

Dianna Klit
dk@rotpunkt.dk
22 18 38 11

Jan Klit
jk@rotpunkt.dk
50 23 95 50

Rotpunkt butik
Brovst

Rotpunkt Køkken
Merkurvej 2
9460 Brovst
22 18 38 11
brovst@rotpunkt.dk

Mandag:10.00-17.30
Tirsdag:10.00-17.30
Onsdag:10.00-17.30
Torsdag:10.00-17.30
Fredag:10.00-18.00
Lørdag:10.00-13.00
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.