Rotpunkt butik
Find dit nye køkken i Brovst.
Vores butik ligger som Shop-in-shop i Garant Brovst. Kom ind og oplev en anderledes køkkenbutik, hvor smarte løsninger og lækre detaljer er i fokus. Vores butik er skabt ud fra ønsket om, at du skal finde lige netop det, du drømmer om i dit næste køkken, bad eller garderobe.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rotpunkt Køkken i Brovst leverer slidstærkt køkken

Når det kommer til at vælge et nyt køkken, opstår der mange overvejelser, bekymringer og spørgsmål i løbet af processen, som er vigtige at få håndteret, således man ender med det ønskede resultat. Rotpunkt Køkken i Brovst har butikker spredt ud over hele landet, da vi mener, at alle skal have mulighed for at bygge nyt badeværelse, køkken eller bryggers.

Realisér drømmen om et nyt køkken

Brovst ligger i Nordjylland og er en mindre by, nok bedst kendt for Drømmekage og den smukke hovedgård Bratskov. I Brovst finder I også Rotpunkt, der hver dag sørger for at nordjyderne kan få holdbare og smukke køkkener i et tidløst design. Når I vælger et nyt køkken fra Rotpunkt, så vælger I samtidig et utroligt holdbart og slidstærkt køkken. Alle materialer og kombinationer er produceret i Tyskland og designet efter danskernes hjem, så I er garanteret det bedste resultat. Uanset jeres valg af materialer og layout, så får I et nyt køkken, som tåler hverdagens slid uden at gå på kompromis med lak og farve.

Kom på besøg hos køkkenforhandleren i Brovst, hvor vi byder jer velkommen med god service og inspiration. Vi forstår at rådgive jer, således I får et nyt køkken, som stemmer ovens med jeres behov og ønsker. Kig forbi butikken på Merkurvej i Brovst og gå på opdagelse i vores mange spændende og smarte løsninger.

Et nyt badeværelse der passer til hverdagen

Udover, at I kan finde et stort udvalg af lækre køkkener af højeste kvalitet hos Rotpunkt i Brovst, så tilbyder køkkenforhandleren også et utal af muligheder for at gøre drømmen om et nyt badeværelse til en realitet.

Et nyt badeværelse kan for mange virke som en overvældende tanke, eftersom processen kræver en gennemtænkt plan for at nå i mål med det ønskede resultat. Hos Rotpunkt Brovst står professionelle rådgivere klar til at hjælpe jer i gang med planlægningen, således I ikke står alene med bekymringer og spørgsmål, som måtte opstår. Med rådgivere fra køkkenforhandleren i Brovst er I i gode hånder, når budget og drømme skal mødes.

Hos Rotpunkt Brovst vælge mellem flere forskellige designs, der alle har detaljer og inkorporerende løsninger, som giver jer en nemmere hverdag. Det betyder, at du hos Rotpunkt finder netop det nye badeværelse, som både vil passe ind i jeres hjem, men også passe til resten af familiens behov.

Et nyt bryggers med praktiske funktioner

Et bryggers skal leve op til mange forskellige funktioner, hvorfor kreative og smarte løsninger er nødvendige for at opnå et holdbart resultat. Som udgangspunkt skal et bryggers have plads til at kunne vaske og tørre tøj, opbevare overtøj samt tøj og bestå af praktiske materialer, som kræver minimal rengøring.

Hos Rotpunk Brovst er alt dette med i overvejelserne, når I skal bygge nyt bryggers. Her er der altid plads til personlige præg og udtryk, så jeres nye bryggers ender med at leve op til jeres ønsker og forventninger.

Her finder I Rotpunkt Køkken Brovst

Er I på udkig efter et nyt køkken, badeværelse eller bryggers, så er Rotpunkt Køkken Brovst et godt sted at starte. Med mange solide år i branchen har Rotpunkt Køkken den rette erfaring og ekspertise til at hjælpe jer med at gøre jeres byggedrømme til en realitet.

I finder vores køkkenforhandler på Merkurvej 2 i Brovst.

Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Brovst

Rotpunkt Køkken
Merkurvej 2
9460 Brovst
50 23 95 50
brovst@rotpunkt.dk

Mandag:10.00-17.30
Tirsdag:10.00-17.30
Onsdag:10.00-17.30
Torsdag:10.00-17.30
Fredag:10.00-18.00
Lørdag:10.00-13.00
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.