Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i Herning
Kubik indretning forhandler Rotpunkt i Herning. Vi er klar til at lave flotte indretningsløsninger til dit drømmekøkken.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Velkommen til Rotpunkt køkken Herning

Er du på udkig efter nyt og smart køkken i høj kvalitet med et alle typer af farve- og materialemuligheder, så er Rotpunkt den helt rette løsning for dig, der søger et funktionelt og slidstærkt køkken.

Du finder Rotpunkt Herning fyldt med masser af spændende tilbud samt et engageret salgs-personale, der ud over professionel rådgivning også byder på års erfaring indenfor smart og funktionel køkkenindretning.

Nyt køkken Herning i høj kvalitet

Når du søger køkkenfirma Herning, så finder du bl.a. alle køkkener fra Rotpunkt udført i lækre og slidstærke materialer, der ikke alene har en lettere vægt end andre nye køkkener, men som tilmed også er miljøvenlige. Her får du:

  • Kvalitetskøkken udført med tysk grundighed
  • Markedets største grebsløse udvalg
  • Mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver
  • Greenline Bioboard produktion i miljøvenlige materialer
  • Køkkenelementer med 30% lettere vægt

Alle køkkener, som du finder hos din lokale køkkenforhandler Herning er naturligvis FSC og PEFC certificerede. Vi sørger for kvalitet i særklasse, så er det op til dig at vælge præcis den farvekombination og de materialer, der matcher dine køkkendrømme.

Besøg Rotpunkt Herning

Hos Rotpunkt finder du næsten uanede muligheder. Vi er din foretrukne leverandør, når det gælder både køkken og bad Herning.

Du finder os på Poulsgade 14, 7400 Herning, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at gå dine helt egne køkkendrømme i møde.

Her finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener – alt lige fra vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere. Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken i slidstærke materialer.

Rotpunkt butik
Herning

Rotpunkt Køkken
Poulsgade 14
7400 Herning
97 12 48 00
herning@rotpunkt.dk

Mandag:10.00-17.30
Tirsdag:10.00-17.30
Onsdag:10.00-17.30
Torsdag:10.00-17.30
Fredag:10.00-18.00
Lørdag:10.00-14.00
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.