Find det rette køkkenarmatur til dit køkken hos Rotpunkt
Rotpunkt køkkenvalg

For os er det ikke bare et køkkenarmatur

Vi har markedets bedste køkkenarmaturer!

blandingsbatteri

blandingsbatteri – sort

På den måde er du sikret et kvalitetskøkken hele vejen rundt, da vores professionelle rådgivere altid finder frem til præcist det, du og din familie ønsker sig. Det gælder uanset, om i ønsker jer et køkkenarmatur med udtræk eller andre smarte funktioner. Især udtræk kan være med til at gøre hverdagen en del nemmere og mindre tidskrævende. Pludselig er det ikke længere en bøvlet opgave at skylle dine tallerkener og andet service af. For os er et kvalitetskøkken i høj grad et køkken, som sparer dig og din familie for så meget tid som muligt. For os er det ikke bare en vandhane køkken. Det er én af køkkenets mest vigtige funktioner af den simple årsag, at vandhanen bliver benyttet utrolig meget. Med andre ord så er det vigtigt, at kvaliteten er i top, således armaturet holder i hele køkkenets levetid. Og ikke mindst så det sparer dig for så meget tid og frustrationer som muligt.Disse højkvalitets armaturer forhandler vi hos Rotpunkt

Vi har nøje udvalgt de bedste produkter, så du er sikret høj kvalitet. Derudover kan vores professionelle rådgivere i vores landsdækkende lokalafdelinger rådgive dig til den bedste løsning for dig og din familie.

Cassøe

Disse armaturer er i højeste kvalitet, og du får et stilrent og tidsløst design. De forskellige produkter og modeller passer til familien, som går op i den sidste detalje, prikken over i’et, som sikrer dig et unikt køkken. Eksempelvis i børstet kobber eller blank messing.

Vola

Disse karismatiske armaturer er til familien, som går ind for en bestemt stil. Stilen er bygget på det klassiske armatur, men med et lille tvist som giver ny energi og liv til køkkenet. Naturligvis i højeste kvalitet således du er sikret lang levetid og funktionalitet. Uanset om du vælger væg- eller bordmonteret, så får du det klassiske design, hvilket giver flere muligheder for dig og din familie.

Neerskov

Mulighederne er mange med dette armatur, da du kan vælge forskellige løsninger. For eksempel kan du få armaturet med eller uden spulebruser. Du kan også få det vægmonteret eller for den sags skyld bordmonteret. Derudover bliver de tilbudt med et eller to greb. Med andre ord så afhænger det helt af dig og din families stil og ikke mindst, hvordan i ønsker funktionaliteten af armaturet skal være. Slutteligt er designet af de mange forskellige armaturer tidsløst.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes