Se vores store udvalg af elegante og stærke køkkenvaske
Rotpunkt køkkenvalg

Køkkenvask i mange spændende varianter

Hos Rotpunkt ved vi, at køkkenvaske spiller en vigtig rolle i det samlede helhedsindtryk af dit køkken. Derfor finder du altid et stort og spændende udvalg af kvalitetsvaske, når du handler hos os. Med vores mangeårige erfaring som leverandør af køkkeninventar i særklasse samt professionelle rådgivere indenfor smart og funktionel køkkenindretning, så ved vi, at de små detaljer tæller – du finder derfor bl.a.:

  • Et stort udvalg af vaske i forskellige designs

køkkenvask

Alle produkter, vi tilbyder, har fokus på ikke alene flot design, god slidstyrke, men også høj funktionalitet, ergonomi og lækre materialer. Tag gerne et kig ind i en af vores mange butikker, hvor du selv kan se og føle kvaliteten af de mange spændende køkkener og vaske, som vi har udstillet. Her kan du hente masser af inspiration og ikke mindst få et katalog med hjem eller tage en snak med en af vores køkkeneksperter omkring dine muligheder.Elegant køkkenvask sort

vaske

De senere år er sort i den grad at finde i køkkendesigns uanset, om det drejer sig om moderne, klassiske eller specialdesignede køkkener. Vi tilbyder det hele og matcher naturligvis også med vask i tilsvarende farve. Heldigvis kan du sammensætte dit køkken præcis som du ønsker hos Rotpunkt, når det gælder valg af farve og træsort på dit køkken. Vi tilbyder nemlig hele:

  • 300+ standardfarver til dine køkkenelementer
  • 26 forskellige træsorter

Skal det være elegant sort, lækker hvid eller måske den altid tidløse flotte og funktionelle stålvask kan være en spændende beslutning – de rette detaljer kan gøre hele forskellen, når du skal indrette dit drømmekøkken.

Køkkenvask hvid i lækkert design

Køkkenvaske i guld

Er du til den æstetisk smukke hvide vask, der findes i mange spændende varianter hos Rotpunkt, så får du med sikkerhed kvalitet i særklasse, når du vælger imellem vores mange spændende og lækre designs. Her har du også mulighed for at vælge imellem forskellige materialer, størrelser og udformninger. Vi matcher dine køkkendrømme og sørger for at alle detaljer spiller sammen på den helt rigtige måde.

Skal du have nedfældet vask eller måske en smuk løsning med en mere iøjnefaldende vask eller måske noget helt tredje, så finder du helt sikkert noget, der matcher dine ønsker hos Rotpunkt. Vi har altid en finger på pulsen, når det gælder trendy designs, men tilbyder også et stort og imponerende udvalg af klassiske og mere tidløse vaske.

Slidstærk køkkenvask stål

Køkkenvask i stål

Stålvaske har været populære så længe de overhovedet har eksisteret, og det er ikke uden grund. De har ikke alene et smukt og tidløst udseende, men er også yderst praktiske og lette at rengøre. Mange designs indenfor køkkenindretning indbyder til en af de mange spændende og ikke mindst smukke varianter af denne praktiske køkken-vask. Den fås i et væld af former og størrelser – bl.a. med eller uden integrereret vandhane. Du finder også disse populære vaske, samt mange af de øvrige vaske, som dobbeltvask, hvilket er en praktisk funktion for dig, der ofte bruger meget tid i dit køkken med spændende tilberedning af mad m.m.

Tag et kig ind i en af vores mange butikker rundt omkring i landet, hvor vi altid står klar til at tage en snak med dig omkring de næsten uanede muligheder, som Rotpunkt byder på.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes