Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i Næstved
Butikken ligger i trappetårnet i Næstved Megacenter. Vi glæder os til at se dig.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Velkommen til Rotpunkt køkken i Næstved Megacenter

Når du besøger Rotpunkt køkken i Næstved vil du opleve en køkkenbutik der er anderledes og hvor smarte løsninger og lækre detaljer er i fokus. En af styrkerne hos Rotpunkt Næstved er at det moderne og enkle design går hånd i hånd med den gode tyske holdbarhed. Hos os får du hjælp af medarbejdere der brænder for at give dig den løsning, der passer godt til dig. En løsning der opfylder dine krav til et køkken og en løsning som bliver dit personlige MesterWerk og som du bliver ved at være glad for – også om 10 år.

Derfor skal du besøge Rotpunkt i Næstved

Hos Rotpunkt finder du næsten uanede muligheder. Vi er din foretrukne leverandør, når det gælder både køkken og bad Næstved.

Du finder os på Vestergaardsvej 22, 4700 Næstved med vores store og indbydende butik, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at gå dine helt egne køkkendrømme i møde.

Her finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, så som vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere. Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken i slidstærke materialer.

Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Næstved

Rotpunkt Køkken
Vestergaardsvej 22
4700 Næstved
88 62 60 09
naestved@rotpunkt.dk

Mandag:Lukket
Tirsdag:11.00-17.00
Onsdag:11.00-17.00
Torsdag:11.00-17.00
Fredag:11.00-17.30
Lørdag:11.00-14.00
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.