Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i Næstved
Rotpunkt Køkken Næstved er midlertidig lukket, men genåbner igen i 2021. Indtil da henviser vi til vores Rotpunkt butik i Køge.

Rotpunkt Køkken Næstved er midlertidig lukket, men genåbner igen i 2021. Indtil da henviser vi til vores Rotpunkt butik i Køge.

Bliv inspireret hos Rotpunkt

Når du besøger Rotpunkt køkkenfirma Næstved, vil du opleve en køkkenforhandler ud over det sædvanlige, hvor detaljer, nytænkning og personlighed er i fokus. Hos Rotpunkt køkken Næstved følges det moderne- og enkle design med med den gode tyske holdbarhed, som er indbegrebet af et nyt køkken fra Rotpunkt. Hos Rotpunkt køkken Næstved ved vi, at et nyt køkken både skal passe og holde til hverdagen – også om 10 år.

Her brænder alle medarbejdere for, at finde den rette løsning til dig. For Rotpunkt køkken Næstved er den rette løsning en løsning, der opfylder dine krav til et køkken, og en løsning som bliver dit personlige MesterWerk, som du bliver ved med at være glad for i mange år frem.

Derfor skal du besøge Rotpunkt Køkken Næstved

Hos Rotpunkt køkkenforhandler Næstved er mulighederne mange og kommer i adskillige farver, konstruktioner og materialer. Vi er danskernes foretrukne leverandør, når det gælder nyt køkken eller bad i høj og kompromisløs kvalitet.

 

 

Rotpunkt butik
Næstved

Rotpunkt Køkken
Theilgaardsvej 5
4600 Køge
56 66 00 99
koege@rotpunkt.dk

Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt Næstved