fbpx
Butikker


Aftal møde


Få inspiration til drømmekøkken

Artikler

Drømmekøkken: Få inspiration til dit nye køkken

Går du med tanker om at skifte dit nuværende køkken ud med et nyt drømmekøkken? Men er du i tvivl om, hvilken stil køkkenet skal have? Her finder du inspiration og kan se Rotpunkts forskellige køkkenløsninger.

Vores mission er at sikre, at du får dit drømmekøkken, der passer til din og familiens hverdag. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, så du har mulighed for at sammensætte dit drømmekøkken fra inderst til yderst.

Få hjælp til at sammensætte dit drømmekøkken

I alle vores butikker står dygtige køkkenkonsulenter klar til at hjælpe dig. Book et gratis møde i din lokale butik her.

Nyt minimalistisk køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Drømmer du om et tidløst køkken?

Minimalistiske eller klassiske fronter er populære løsninger til de nordiske hjem. Her er rene linjer, enkelthed og design kombineret med høj funktionalitet. Minimalisme og klassiske køkkener er også tidløse, og designet holder i mange år fremadrettet, uanset modetrends.

Få dit drømmekøkken i lige den farve, du drømmer om

Farver er utrolig populære i køkkenet. Med farver kan man give køkkenet kant og personlighed. Hos Rotpunkt har vi over 300 køkkenfarver at vælge imellem og mere end 20 forskellige farver, hvis dit drømmekøkken skal have samme farve både indvendigt og udvendigt

Blåt køkken Zerox MA Midnight Blue
  • Rotpunkt køkkenvalg

Er dit drømmekøkken blåt?

En af de populære farver hos Rotpunkt er vores Midnight Blue. Farven giver køkkenet kant, samtidig med at køkkenets stil holdes enkel, elegant og minimalistisk.

Hvad koster drømmekøkkenet?

Prisen på drømmekøkkenet afhænger af dine drømme, ønsker og valg, herunder:

  • størrelse
  • valg af skuffer og skabe
  • valg af materialer
  • valg af bordplade
  • valg af skuffeindretning
Flotte greb til køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Med eller uden greb

Dit drømmekøkken skal naturligvis have præcis det visuelle udtryk, som du drømmer om. Grebene er noget af det, som kan være med til at give køkkenet personlighed og et unikt udtryk. Hos Rotpunkt har vi greb i alle størrelser, farver og udtryk. Uanset hvilken type greb, du drømmer om i dit køkken, så finder vi det til dig. Foretrækker du et grebsfrit køkken med rene linjer? Så har Rotpunkt også en løsning til dig

En masse lækre materialer

Hos Rotpunkt har vi mange forskellige materialer at vælge imellem, både til lågerne og bordpladen. Valget af materiale har stor betydning for både køkkenets udtryk, stil, funktionalitet og modstandsdygtighed. Vi tilbyder et bredt udvalg af slidstærke kvalitetsmaterialer i flot design, herunder blandt andet granit, laminat, marmor, træ og Solid Surface.

Åbne køkkenskuffer

Få inspiration til materialer i drømmekøkkenet

Når du skal sammensætte drømmekøkkenet, skal du både vælge materialer til både bordpladen og fronterne. Her finder du inspiration til valg af materialer.

Vores køkkenkonsulenter får dig i mål med dit drømmekøkken

I alle vores butikker i hele landet står dygtige konsulenter klar til at rådgive og sammensætte dit drømmekøkken. De hjælper og guider dig med alt fra størrelse og indretning til valg af materialer og farver, så det bliver præcis, som du drømmer om.

Skuffeinnsatser
  • Rotpunkt køkkenvalg

Indret skuffer og skabe som du vil

Når vi taler om drømmekøkken, er det ikke kun det ydre, der er vigtigt. Skabenes og skuffernes indretning har også stor betydning for funktionaliteten i hverdagen. Vi skræddersyr dine køkkenskuffer og skabe, så de passer til dig og din families behov.

Se flere af vores køkkener her