Rotpunkt badvalg
Rotpunkt badeværelse

Nyt badeværelse i høj kvalitet, moderne design og med smarte løsninger

Når du skal vælge et nyt badeværelse, har du brug for en gennemtænkt plan.

Det kan hjælpe dig til at vælge hvilke materialer, du gerne vil benytte og sammensætte, når du skal i gang med at designe. Om der er specielle forhold, som du skal huske at tage hensyn til. Men også når budget og drømme skal gå op i en højere enhed. På den måde ender du med det bedste resultat, som forhåbentlig skal gøre dig glad, hver gang du træder ud på dit nye badeværelse.

Hos Rotpunkt tilbyder vi professionelle løsninger med produkter, hvor kvaliteten er en af vores kernekompetencer. Her kan du både skabe unikke løsninger, som du selv er med til at trylle frem. Eller du kan få masser af inspiration til badeværelset via billederne her på hjemmesiden, som vil præsentere dig for alle de nye smarte ideer og færdige løsninger lige til at sætte ind.

Måske kender du allerede Rotpunkt for vores fantastiske og unikke kvalitetskøkkener. Har du allerede selv et køkken fra Rotpunkt, så vil det også være det naturlige valg, når der skal bygges et nyt badeværelse i samme gode kvalitet.

Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i den grålige Umbra


Jeg skal have et nyt badeværelse – hvad nu?

Når du først har taget beslutningen om, at der skal et nyt badeværelse til. Så begynder der en længere proces, hvor man hele tiden skal sørge for at holde tungen lige i munden. Derfor tilbyder Rotpunkt også professionel rådgivning helt fra start, så man er sikker på at føle sig i gode hænder hele vejen igennem forløbet. Vi sørger både for at rådgive i forhold til materialevalg, indretning og renovering. Det vigtigste for os er, at vi tager udgangspunkt i dine eller jeres personlige ønsker for et kommende badeværelse, og får disse til at gå op i en højere enhed.

Alle produkter fra Rotpunkt er PEFC og FSC certificeret. Desuden finder man også Greenline Bioboard, som er miljøvenlig produktion af de fleste produkter. Det betyder, at man med god samvittighed kan benytte de forskellige produkter på hjemmesiden, uden at bekymre sig om, hvordan dette nu påvirker miljøet.

Hjemmesiden her hjælper dig med at skabe overblik over de forskellige serier, som du skal bruge for at gøre dit badeværelse nyt. De forskellige serier er kendetegnet ved stilsikkerhed, som giver dig en tryghed med i købet, når du vælger et produkt fra Rotpunkt. Samtidig med at den fantastiske kvalitet gør, at du vil have et produkt, som kan holde til at blive brugt hver eneste dag i mange år frem fra nu.

Find et badeværelse design som er lige dig

Alt efter hvilke materialer man er til, vil der være flere forskellige løsninger, man kan benytte sig af. Rotpunkt tilbyder fx mere end 300 standardfarver. Det betyder, at der ikke er ekstra gebyrer for at vælge andre farver. Derudover kan du også vælge mellem 26 korpusfarver uden merpris. Dine tilvalg og unikke styling af dit badeværelse behøver altså ikke at blive begrænset af økonomiske forhold, der normalt ville få dig til at vælge anderledes.

Når du har mulighed for at sammensætte badeværelsesskabe, bordplader, armaturer og alle de andre produkter på tværs af farver og materialer, så har du også muligheden for at skabe et helt unikt og personligt udtryk.

Hos os finder du også markedets største grebsløse udvalg, hvilke mange foretrækker i rum med høj luftfugtighed. Med greb på skabe og skuffer lægger støvet sig nemlig nemmere, og når det så bliver fugtigt, vil det blive svært at gøre rent. Så for at gøre det mere rengøringsvenligt over for sig selv, så kunne det også være en af de overvejelser, du skulle have ind over dit design.

Måske har du lyst til, at indretningen skal være lidt ekstra vild eller anderledes end det, du finder så mange andre steder. Med de mange muligheder for farvevalg og udskiftning af forskellige materialer, kan du mikse og matche på tværs, indtil du finder lige den løsning, som gør dig glad over at skulle installere et nyt badeværelse.

Skab et helt nyt look med en badeværelse renovering

Hvis du ikke skal bygge nyt badeværelse, men i stedet for skal renovere det gamle, kan du stadig godt gå ud og købe nye badeværelse møbler. Blot med ganske få udskiftninger af armaturer, vask og bordplader kan du skabe et helt nyt look.

På den måde behøver en renovering af dit nuværende badeværelse heller ikke komme til at koste en formue. Selvfølgelig alt efter hvilke materialer, du vælger at udskifte de gamle med, så kan du komme i gang for et ganske beskedent beløb. Dog uden at gå på kompromis med den fantastiske kvalitet, som Rotpunkt alle dage har været kendt for landet over.

Hvad kendetegner et Rotpunkt badeværelse?

Rotpunkt har alle dage været kendt for vores høje kvalitet. Alle produkter er lavet med øje for detaljen og kun i materialer i høj kvalitet. Derudover får du også et moderne og stilrigtigt design sammen med smarte og innovative løsninger, der gør selv de mest kringlede rum til en leg at indrette.

Er det småt med pladsen kræver det kreative løsninger til at finde mere plads til opbevaring. Det kan også være et dumt hjørne eller en sjov form på rummet, som er din udfordring. Her er vi selvfølgelig også behjælpelige med smarte løsninger, der vender rummets udfordring om til at være det lille smarte twist, som gør det til noget ekstra, når man træder ind i rummet.

Få mere badeværelse inspiration i vores mange butikker over hele landet

For mange bliver drømmen først reel, når man står med produkterne i hånden eller foran sig. Derfor kan det også være svært at tage valget om, hvorvidt det skal være det ene materiale fremfor det andet. På den baggrund anbefaler vi dig også at besøge en af vores mange lokalafdelinger. Du finder vores butikker i flere af de større danske byer.

Her har du muligheden for at komme ind og opleve alle de udstillede produkter, og kan på den baggrund også bedre danne dig en ide om, hvad du ønsker for dit kommende badeværelse. Står valget mellem en mat eller højglans overflade, bliver det ofte nemmere, når man står og kan se det i levende live.

Her vil vores personale selvfølgelig også stå klar til at rådgive i forhold til dine personlige ønsker, og vi vil gøre meget for at du får en god oplevelse ud af at handle hos os.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine baddrømme og dine vildeste fantasier.