Badeværelsearmatur | Find armatur til badeværelse
Rotpunkt køkkenvalg

Få flot badeværelsesarmatur i høj kvalitet

Hos Rotpunkt finder du en verden af spændende muligheder, når det gælder badeværelsesindretning. Vi tilbyder bl.a. flot badeværelsesarmatur i lækker kvalitet fra nogle af de største og mest professionelle producenter. Vi forhandler kun mærker, der matcher vores i forvejen høje kvalitet på bl.a. badeværelses-skabselementer og skuffeelementer, som vi fører her hos Rotpunkt. Vælg i mellem de mange spændende varianter, der findes indenfor flot og funktionel håndvaskarmatur.

  • Vi fører bl.a. de kendte mærker Cassøe, Vola og Neerskov.


Vi ved om nogen, at det især er de små detaljer, der kan gøre hele skellen på dit badeværelse – dette gælder også for valg af vandhane. I dag findes der så mange forskellige former for armaturer, at det kan være svært at vælge.

Vi står som altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis den løsning, der matcher dine behov. Vores professionelle rådgivere står også klar til at byde dig velkommen i vores populære udstillinger, som du finder rund omkring i de mange butikker landet over.

Dekorativ brusearmatur

Indretning af badeværelse kræver ofte de helt rette detaljer, og når det gælder flotte og funktionelle badeværelses-tilbehør og armaturer, så tilbyder Rotpunkt et enestående udvalg. De kan ligefrem være helt dekorative – det gælder især for de mange populære designs, som vi har til indretning af bruser.

Tag et kig ind i en af vores mange butikker, som du finder over hele landet og se det store udvalg. Tag eventuelt en snak med vores professionelle rådgivere omkring dine muligheder indenfor armatur til badeværelse – vi gør badeværelses-drømme til virkelighed.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.