Badeværelsesmøbler | Se vores store udvalg af møbler
Rotpunkt badvalg
Badeværelse

Badeværelsesmøbler i flot og slidstærkt design

Hos Rotpunkt tilbyder vi møbler til badeværelset, der er lidt ud over det sædvanlige. Vi fører markedets største udvalg af bl.a. grebsfrie skabselementer og skuffer. Dertil kommer et enestående farveudvalg og en lang række forskellige træsorter, som du kan vælge imellem, når du skal finde den helt rette løsning til dine badeværelses-drømme.

Vi sørger for intet mindre end højeste kvalitet produceret i slidstærke og miljøvenlige materialer i vores populære Greenline Bioboard serie. Vi tilbyder bl.a.:

  • Smarte møbler i moderne eller klassiske design
  • Skabe og skuffer lavet på specialmål
Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i den grålige Umbra


Uanset, hvilken løsning du vælger, så er du sikret flotte materialer, der holder år ud i fremtiden. Vi sikrer dig altid højeste kvalitet, og vores professionelle rådgivere står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål til valg af indretning, funktionalitet og ikke mindst farvevalg. Vi byder nemlig på hele:

  • 26 forskellige træsorter
  • Mere end 300 forskellige farver
  • Et væld af bordplader, vaske, armaturer og hvidevarer

Vi leverer både del- og hele løsninger. Sammen tager vi en snak om dine behov og matcher dine ønsker for flotte og funktionelle skabs- eller skuffeelementer.

Smarte baderumsmøbler høj kvalitet

Hos Rotpunkt finder du kvalitet i særklasse. Vores produktion er baseret på tysk grundighed i smuk forening med æstetisk skandinavisk design. Her finder du såvel klassiske som moderne designs. Vi tilbyder også at skræddersy en løsning til dig. God slidstyrke, miljøvenlige materialer samt smukt design giver dig intet mindre end den perfekte mulighed for nye badeværelsesmøbler helt i tråd med dine drømme.

Besøg en af vores mange butikker, som du finder landet over. Her kan du få gode råd samt finde inspiration i vores spændende udstillinger.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.