Lille badeværelse | Find design og muligheder hos os
Rotpunkt badvalg
Badeværelse

Eksklusivt lille badeværelse med Rotpunkt

Hos Rotpunkt er intet badeværelse for stort eller for lille, når det gælder smarte, eksklusive og slidstærke løsninger. Vi fører markedets største udvalg af grebsløse skabs-elementer og tilbyder en bred farve-pallette med næsten uanede muligheder.

Vi yder gerne professionel rådgivning, når det gælder indretning af dit nye badeværelse. Et lille badeværelse kan blive både eksklusivt, funktionelt og ikke mindst ergonomisk indrettet med skabselementer i farver efter dit valg. Vi byder på intet mindre end:

  • Kvalitetsbadeværelser udført i slidstærke materialer
  • Greenline Bioboard produktion med miljøvenlige materialer
  • Mere end 300 forskellige standardfarver
  • 26 forskellige træsorter

Kompetent og professionel rådgivning, slidstærke materialer, funktionel og ergonomisk indretning af dit badeværelse samt et væld af farvemuligheder. Rotpunkt tilbyder hele løsninger, der matcher alle dine vildeste badeværelses-drømme. Vi tilbyder desuden alt i løsninger til køkken og garderobe.

Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.