fbpx
Butikker


Aftal møde


køkken

Artikler

Køkkenplanlægning: Tjekliste til køb af køkken

Det er altid vigtigt at komme godt fra start, og det er ingen undtagelse, når det kommer til processen i forbindelse med køb af køkken. Med en god start og den rette forberedelse bliver processen ofte bedre, og det samme gør resultatet af det nye køkken.

Forberedelse er nøglen til at få skudt projektet i gang. Inden køb af køkkenet er det vigtigt at gøre dig nogle overvejelser om stil, materialer, budget og ønsker til køkkenets indretning, allerede inden du booker det første møde hos den lokale køkkenforhandler. Med ønskerne og budgettet på plads kan køkkenkonsulenterne nemlig bedre rådgive dig og sikre, at du får et drømmekøkken, som passer præcis til din hverdag, og som du kan være glad for i mange år frem.

Derfor har vi hos Rotpunkt udarbejdet en tjekliste, som du kan printe ud og udfylde inden besøget i din lokale Rotpunkt.

DOWNLOAD tjeklisten her

 

 

tjekliste til køkkenplanlægning

Download Rotpunks tjekliste inden køkkenkøb

Klik på linket herunder, og download vores tjekliste til køb af køkken. PDF’en indeholder de væsentlige ting, du bør overveje og tage stilling til forud for dit køkkenkøb. Med tjeklisten udfyldt er du godt forberedt, når du besøger din lokale køkkenbutik.

DOWNLOAD tjeklisten her

Aftal et møde med din lokale køkkenforhandler

 

Bliv inspireret på Rotpunkt.dk inden køb af køkken

Når man skal købe køkken, er det altid en god ide at finde inspiration. Hos Rotpunkt har vi et bredt udvalg af køkkenløsninger, som kan inspirere dig.

Find inspiration her