Nyt Køkken? Rotpunkt er din garanti for solid kvalitet

Find dit nye køkken hos Rotpunkt

Gør drømmen om et nyt køkken til en realitet

Hos Rotpunkt har vi med garanti et køkken, der lever op til præcist dine ønsker og behov. Køkkenet er husets hjerte, og derfor skal det kunne opfylde forskellige funktioner. Køkkenet er der, hvor vi samledes efter en lang dag, hvor måltider bliver tilberedt og indtaget – med andre ord, er køkkenet det rum, hvor vi starter og slutter vores dag.

Derfor er det vigtigt at finde et nyt køkken, som opfylder kravene til funktionalitet, design og personlighed. Hos Rotpunkt går vores mange køkkenløsninger hånd i hånd, så du står tilbage med dit drømmekøkken. Uanset antallet af kvadratmeter, du har til rådighed eller specifikke ønsker, så går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller design.

Hos Rotpunkt mener vi, at alle har ret til et nyt køkken. Derfor består vores sortiment altid af uanede designmuligheder, så der er noget for enhver smag og ethvert budget med fortsat fokus på høj kvalitet. Vores sortiment af køkkenløsninger åbner op for en verden af farver, grebsløse løsninger og meget andet.

Et nyt køkken er din mulighed for at skabe et rum, som lever op til dine ønsker og behov for en lettere hverdag. Vi står altid klar i vores lokale afdelinger til at hjælpe dig med at realisere din køkkendrøm.

Hvad koster et nyt køkken?

Inden man begiver sig ud i et køkkenprojekt, er det selvfølgelig relevant at spørge om, hvad man egentlig har råd til. Prisen på et nyt køkken varierer meget afhængig af, hvilke materialer der til- og fravælges. Hos Rotpunkt har vi samlet eksempler på køkkener i tre prisklasser: under 100.000, mellem 100.000-200.000 og over 200.000.

Prisen på et nyt køkken afhænger i høj grad af, hvordan du vælger at sammensætte dit nye køkken. De afgørende prisfaktorer tæller bl.a.:

 1. Valg af materialer
 2. Valg af antal køkkenelementer
 3. Valg af bordplade
 4. Valg af håndvask og armatur
 5. Valg af hvidevarer
 6. Valg af del- eller totalløsning

Er du i tvivl om, hvad det kræver prismæssigt at installere nyt køkken i lige netop jeres hjem, kan vi kun anbefale, at I booker en personlig fremvisning. Vi baserer altid vores professionelle rådgivning på mange års erfaring og know-how.

Når vi hjælper dig med at udtænke den optimale løsning til dit nye køkken, så hjælper vi dig bl.a. med at tænke i:

 • Ergonomi
 • Funktionalitet
 • Ressourceoptimering
 • Tidsbesparelse

Vi hjælper dig med stort og småt, for vi ved, hvor vigtige alle disse spørgsmål er for det endelige resultat. Og vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Vores mere end 200 engagerede og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig rundt omkring i Danmark i vores mange butikker. Her kan du få gode råd og sparring omkring dine køkkendrømme.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ny køkkeninspiration

Hos Rotpunkt Køkken vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge dit nye køkken. Derfor finder du et væld af smarte køkkenløsninger, som du med fordel kan lade dig inspirere af på denne side.

Her finder du masser af inspiration til valg af alle de vigtige elementer, der er del af et køkken. Hvert element har sin helt egen sektion med inspiration til dig – så søg du blot på armatur og inspirationen vil ingen ende tage. Det samme for bordplader, skabselementer, hvidevarer etc.

Vi gør det let for dig at finde præcis den køkkensammensætning, der gør hele forskellen for dig.

Gå gerne på opdagelse i de mange spændende farvesammensætninger og køkkenindretninger, som vi gennem mange års virke i Danmark har fået fornøjelsen af at være del- eller totalleverandør på.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.

Nyt køkken i din stil

Når det kommer til at vælge designet for dit nye køkken, er der mange ting, du skal overveje. Alt fra materialer, overflader og farver, som du vælger har stor betydning for den generelle stil af dit nye køkken. I processen er det altid en god idé at tage højde for stilen i resten af boligen, således køkkenet er med til at skabe en sammenhæng mellem rummene.

Uanset, om du er usikker på stilen, du ønsker i dit nye køkken, eller du allerede ved, hvordan det hele skal udfolde sig, så er du sikker på at finde den rette inspiration hos os.

Drømmer du om et traditionelt køkken eller et designerkøkken, så finder du med sikkerhed den perfekte løsning hos Rotpunkt Køkkener.

Vores populære sortiment byder bl.a. på:

 • Kvalitets køkkener
 • Skabslåger i mange varianter
 • Et bredt udvalg af greb
 • Køkkenbordplader
 • Vask og armatur
 • Hvidevarer

Hos Rotpunkt Køkken tilbyder vi totalløsninger af smarte og funktionelle køkkener, men vi tilbyder også løsninger til gør-det-selv folket med alt, hvad hjertet kan begære i køkkenelementer og tilbehør til et nyt køkken. Her finder du alt i højeste kvalitet til attraktive priser.

Køkkenkvalitet

Hos Rotpunkt Køkken sælger vi kun kvalitetskøkkener, så uanset dit valg, så får du her et nyt køkken, der tåler hverdagens slid, holder på lak og farver og holder på dit køkkenudstyr. Et nyt køkken fra os er af tyske oprindelse, og tyskerne er kendt for deres grundighed – vores køkkener er ingen undtagelse. Vi er stolte af at kunne tilbyde:

 • Tysk kvalitet
 • Skandinavisk design
 • Slidstærke materialer
 • Certificering efter alle gældende standarder

Med et nyt køkken fra Rotpunkt bliver der kælet for alle detaljer, når valget falder på vores altid professionelle køkkenløsninger. Og det er netop disse vigtige detaljer, der gør hele forskellen.

Vi hjælper dig gerne med at skabe overblik, en grøn tråd i hele designet og sikre, at funktionaliteten er i top.

Køkkentrends

Hos Rotpunkt Køkken finder du altid det seneste nye inden for køkkenverden. Vi har helt styr på køkkentrends og er stolte af det brede produktprogram, som vi kan tilbyde dig.

Vi ved, at både farvevalg og materialevalg er af afgørende betydning, så du bliver tilfreds med dit valg. Derfor tilbyder vi altid køkkener af højeste kvalitet i et væld af farver. Vi tilbyder bl.a. de mest trendy farver, der tæller:

 • Mere end 300 standardfarver
 • 26 korpusfarver

Indret dit nye køkken, som du altid har drømt om. Med vores brede udvalg af farver kan du vælge præcis den farve, som du altid har drømt om.Så er vi sikre på, at vi matcher enhver forespørgsel, du end måtte have.

Vi sørger for, at vores produktprogram altid er opdateret med det seneste nye. Vi er stolte af de mange positive tilbagemeldinger, som vi får fra vores kunder om både valg af farve og stil til deres nye køkken.

Lad vores brede viden og erfaring hjælpe dig på vej til et flot og trendy køkken, der holder i mange år ud i fremtiden. Et nyt køkken fra Rotpunkt er et kvalitetskøkken.

Vælg dit nye køkken

Med valg af et nyt køkken fra Rotpunkt vil du hurtigt opleve, at du har grænseløse muligheder. De mange forskellige løsninger, som vi tilbyder, er næsten for gode til at være sande. Vi har sørget for gennem-testede og kvalitetssikre løsninger.

I dit nye køkken skal der være plads til hygge, store armbevægelser og god mad, men mest af alt, så skal køkkenet fungere for din hverdag. Det hjælper vi dig gerne med. Her kan du eksempelvis vælge imellem:

 • Malet højglans
 • Mat overflade malet i forskellige farver
 • Laminatfarver
 • Træ

Vi hjælper dig med at overveje materialevalg, opbygninger af dit køkken, placering af elementer og farvekombinationer.

Vi foreslår alt fra klassiske til utraditionelle løsninger, så længe vi fornemmer, at det er i harmoni med netop din version for dit nye køkken.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Miljøvenlig produktion

Siden begyndelsen har Rotpunkt stræbt efter at levere miljøvenlige køkkenløsninger, der er CO2-neutrale. Det første skridt mod den retning blev taget i 2017, da vi valgte at investere i nye maskiner, der fokuserer på øget reduktion af materialebrug og affald under produktion.

Derfor tilbyder Rotpunkt Køkken køkkenelementer fremstillet i miljøvenlig produktion. Vi har bl.a.:

 • Greenline Bioboard miljøvenlig produktion
 • PEFC og FSC certificering

Vores skabselementer fremstilles af majskolber. På denne måde er vi med til at skåne miljø og klima. Vores certificeringer tager hensyn til både sociale vilkår, arbejdsmiljø og klima.

Med brug af vores Greenline Bioboard produktion kan vi således reducere forbruget af træ med hele 37%. Vi er med til at bevare verdens naturskove og samtidig reducere vægten af skabselementer med hele 30%.

I 2020 blev ambitionen om CO2-neutral produktion indfriet. Ved at øge effektiviteten og investere i bæredygtige tiltag er Rotpunkt Køkken stolt af at være den første køkkenproducent, som kan tilbyde 100 % CO2-neutrale køkkenløsninger.

Derfor kan du realisere din drøm om et nyt køkken med god samvittighed, når det er Rotpunkt, der står for dit nye køkken.

 

Nyt køkken med eller uden greb

Vores kvalitetskøkkener findes i et væld af varianter. Her finder du køkkenløsninger med og uden greb. Vi fører eksempelvis markedets absolut største grebsløse udvalg.

Vi tilbyder et væld af løsninger, når det gælder flotte og moderne designs. Tidløse eller trendy, farverige eller enkle – vores køkkener kan kombineres og sammensættes præcis, som du ønsker.

Du finder altid et omfattende produktprogram hos Rotpunkt Køkken. Ud over smarte køkkenløsninger, så tilbyder vi også et bredt sortiment af:

 • Badeværelser
 • Garderober
 • Bryggers

Vi tager gerne en samlet vurdering af dine muligheder for at skabe større strømlining i dit hjem, når du vælger en samlet løsning fra Rotpunkt.

Realisér køkkendrømmen

Når du vælger at lade Rotpunkt Køkken stå for dit nye køkken, så er du garanteret materialer af højeste kvalitet og køkkenløsninger basere på en god dialog med dig, så vi kan imødekomme dine ønsker. Derfor lyder vores motto altid:

“Køb nyt køkken hos Rotpunkt Køkken, og du vil ikke fortryde”

Det er en del af vores forretnings-filosof, når du giver os ansvaret for at føre din køkkendrøm ud i livet. Derfor er det vigtigt for os, at du bliver 100% tilfreds med dit nye køkken.

Vores passionerede og erfarne medarbejdere er eksperter inden for køkkenløsninger, der kommer alle ønsker og behov til gode. Her bliver du vejledt i valg af materialer, farver og design, så du nemmere kan skabe rammerne for dit nye køkken.

Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag eller tag en snak med os omkring dine muligheder – vi garanterer, at du vil blive glædeligt overrasket. Køkkendrømme bliver faktisk til virkelighed, når du gør brug af et Rotpunkt Køkken.

Realisér din køkkendrøm

Få et nyt køkken, der lever op til dine ønsker og behov for et drømmekøkken. Vi står klar til at realisere drømmen sammen med dig.